Списание за дизајн
Списание за дизајн
Тоалетот

Versus

Тоалетот Нашиот живот е бесконечно пребарување на задоволство и удобност. Секој од нас се обидува да ја најде најдобрата рамнотежа помеѓу функционалноста и дизајнот и ако сакаме производот да биде економичен што го прави уште потежок. Со мојот близок спој wc се обидував да ја пронајдам токму оваа рамнотежа. Комбинира нови пристапи и технологии за зголемување на ефикасноста, заштеда на вода и материјали и во исто време сите овие добри работи се скриени под смел, монолитен и екстравагантен дизајн.

Име на проектот : Versus, Име на дизајнерите : Vasil Velchev, Име на клиентот : MAGMA graphics.

Versus Тоалетот

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.