Списание за дизајн
Списание за дизајн
Headdress

Gaia

Headdress Гаја е величествено чудо на дизајнот за овластената Божица на современото општество. Нејасноста и провокативната беа клучните елементи кои се синтетизираат заедно за да формираат исклучително присуство. Преминувањето од „рогови“ на крилото во ланецот „омега“ му дава на ова парче динамична силуета над границите на дизајнот на накит.

Име на проектот : Gaia, Име на дизајнерите : Herman Francisco Delos Santos, Име на клиентот : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Headdress

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.