Списание за дизајн
Списание за дизајн
Прибор За Јадење За Деца

Nyx

Прибор За Јадење За Деца Колаборативниот дизајн има неограничени граници и бил во изворот на овој проект. Прибор за јадење Nyx Kids е уникатна соработка помеѓу 10 годишно момче Илија Робино и талентиран дизајнер Алекс Петунин. Како деца имаме прекрасни соништа, но како возрасни, научивме да поставиме граници и граници за реалниот свет. Разиграната колекција на прибор за јадење, развиена под футуристичкиот бренд на ЈОРБ ДИЗАЈН, исто така, доби многу уникатна карактеристика за овозможување целосен сопствен дизајн. Неговиот корисник може да избере своја шема, боја и форма на линија, давајќи му чувство на припадност.

Име на проектот : Nyx, Име на дизајнерите : Alex Petunin & Elijah Robineau, Име на клиентот : YORB DESIGN.

Nyx Прибор За Јадење За Деца

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.