Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложба Штанд

Onn Exhibition

Изложба Штанд Он е премиум рачно изработени производи комбинирани традиции со модерни дизајни преку мајстори на културни средства. Материјалите, боите и производите на Он се инспирирани од природата кои ги осветлуваат традиционалните карактери со вкус на брилијантност. Изложбениот штанд беше дизајниран да реплицира сцена од природа со употреба на материјали кои се комплиментирани заедно со производите, за да стане сама усогласено уметничко дело.

Име на проектот : Onn Exhibition, Име на дизајнерите : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Име на клиентот : Onn.

Onn Exhibition Изложба Штанд

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.