Списание за дизајн
Списание за дизајн
Wc-Обесен Isид

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Wc-Обесен Isид Со иновативното додавање на расчистување, Isvea трансформира обичен WC во B +, разноврсна WC што може да се користи во јавни тоалети, како и во приватни бањи. B + WC има помала тава со wallидови во споредба со обичен WC. Неговата кружна компактна форма нуди ефективна употреба на просторот. Новиот WC за расчистување на B + нема раб. Без скриени раб, значи дека нема каде да се кријат бактерии. Хигиенскиот дизајн на B + WC го олеснува чистењето на чинијата што ја намалува употребата на вода, како и потребата да се користат хемикалии за бања штетни за животната средина.

Име на проектот : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Име на дизајнерите : Isvea Eurasia, Име на клиентот : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Wc-Обесен Isид

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.