Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дигитално Интерактивно Списание

DesignSoul Digital Magazine

Дигитално Интерактивно Списание Списанието Души за дизајн, Фили Боја, им објаснува на важноста на боите во нашите животи на своите читатели на различен и пријатно начин. Содржината на Design Soul содржи широка област од мода до уметност; од декорација до лична нега; од спорт до технологија, па дури и од храна и пијалоци до книги. Покрај познатите и интересни портрети, анализи, најнова технологија и интервјуа, списанието содржи и интересна содржина, видеа и музика. Списанието Filli Boya Design Soul се објавува квартално на iPad, iPhone и Android.

Име на проектот : DesignSoul Digital Magazine, Име на дизајнерите : NGM Turkey, Име на клиентот : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Дигитално Интерактивно Списание

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.