Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дигитално Интерактивно Списание

DesignSoul Digital Magazine

Дигитално Интерактивно Списание Списанието Души за дизајн, Фили Боја, им објаснува на важноста на боите во нашите животи на своите читатели на различен и пријатно начин. Содржината на Design Soul содржи широка област од мода до уметност; од декорација до лична нега; од спорт до технологија, па дури и од храна и пијалоци до книги. Покрај познатите и интересни портрети, анализи, најнова технологија и интервјуа, списанието содржи и интересна содржина, видеа и музика. Списанието Filli Boya Design Soul се објавува квартално на iPad, iPhone и Android.

Име на проектот : DesignSoul Digital Magazine, Име на дизајнерите : NGM Turkey, Име на клиентот : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Дигитално Интерактивно Списание

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.