Списание за дизајн
Списание за дизајн
Комерцијална И Административна

Sina Complex

Комерцијална И Административна Во планот, проектот започна со работа со респираторно белодробување кое беше во контакт со отворено и уживаше вегетација за филтер за воздух и беше направен обид овој тренд да се продолжи во целата серија. Исто така, беа формирани некои места на различни надморски височини за гледање на градот. Овие места беа опкружени со школки (вегетација и дизајни) и тотално, тој нуди филтриран поглед од страна на овие елементи за публиката и однатре и однадвор за да го намалат интензитетот на физичко и визуелно загадување.

Име на проектот : Sina Complex, Име на дизајнерите : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Име на клиентот : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Комерцијална И Административна

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.