Списание за дизајн
Списание за дизајн
Канцелариска Маса

Divax

Канцелариска Маса Дивакс е ново канцелариско биро дизајнирано од Сахар Бахтитари Рад и создадено од Амирхосин Јавадјан, со посебен и уникатен дизајн. Тоа е различно од другите видови на биро, затоа што создава ново работно место што ќе привлече вработени и ќе ја зголеми довербата во деловната активност. Малата пред бирото е врската помеѓу вработените и клиентите. Вработените можат да стават некои растенија на работната површина, да го зголемат кислородот на работното место и да го намалат загадувањето.

Име на проектот : Divax, Име на дизајнерите : Sahar, Име на клиентот : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Канцелариска Маса

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.