Списание за дизајн
Списание за дизајн
Табла За Игри

smart board

Табла За Игри Оваа табла за игри претставува дидактички ресурси што им помагаат на децата да стекнат знаење, вештини, термини и искуство во предучилишно училиште. Користењето на оваа табла го охрабрува и подобрува развојот на фини моторни вештини, практични вештини и логично и математичко размислување. Исто така, овие одбори го поттикнуваат когнитивниот развој и го стимулираат развојот на говорот. На забавен и лесен начин, додека играат со табли, децата ќе ги развијат своите способности и практикуваат одредени вештини. Паметните табли содржат контрола на грешки и го поттикнуваат развојот на имагинацијата и креативноста.

Име на проектот : smart board, Име на дизајнерите : Ljiljana Reljic, Име на клиентот : smart board.

smart board Табла За Игри

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.