Списание за дизајн
Списание за дизајн
Програма За Лојалност На Кредитни Картички

Education Currency

Програма За Лојалност На Кредитни Картички Ова е програма за лојалност на картички за ко-марка, спонзорирана помеѓу издавачот банка и партнерска институција за образование, кои даваат награди во форма на часови за учење, кои се акумулираат на поголеми единици, кои се права за кредитни часови дадени на носителот на картичката со неговото трошење со картичка, акумулираните права за кредитни часови ќе биде искупено кога ќе полага курс за образование во оваа институција за партнери за образование. За возврат за дадените права за кредитни часови, банката ќе склучи договор за споделување на такси за размена со оваа институција. Целта на проектот е финансиска поддршка на луѓето за постигнување на целите на образованието и образовниот сектор.

Име на проектот : Education Currency, Име на дизајнерите : Youssef Abdel Zaher, Име на клиентот : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Програма За Лојалност На Кредитни Картички

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.