Списание за дизајн
Списание за дизајн
Другар Светилка

Vector equilibrium

Другар Светилка Векторската рамнотежа е приврзок и модуларно осветлување со систем на макара. Осветленоста е контролирана со модулација. Сферичната стаклена вазна што служи како противтежа може да содржи различни украсни елементи. Во својата распоредена форма, дизајнот се претвора во куботахед. Договорено се претвора во лекар. И во двата случаи, сијалицата се наоѓа во центарот на осветлувањето и дава добри размери. Осветлувањето може да се испорача во пирамидална амбалажа.

Име на проектот : Vector equilibrium, Име на дизајнерите : Nicolas Brevers,, Име на клиентот : Gobo.

Vector equilibrium Другар Светилка

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.