Списание за дизајн
Списание за дизајн
Спа, Салон За Убавина

LYNX CLUB Business & Beauty

Спа, Салон За Убавина Комплексот се состои од три ката. Ентериер првиот и вториот кат во вселенски стил. Се состои од лоби и пет сали со базени и СПА зони. Просторот на секоја сала што е технички опремена повеќенаменска, лаконска наједноставна форма, безбедна и удобна. Секоја соба има шема на бои. Се нудат елементи на футуризам и надреализам кои го потенцираат идентитетот на ентериерот. На 3 кат беа поставени салата, ресторанот и авторскиот хотел СПА броеви

Име на проектот : LYNX CLUB Business & Beauty, Име на дизајнерите : Gurleva Marina, Име на клиентот : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Спа, Салон За Убавина

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.