Списание за дизајн
Списание за дизајн
Спа, Салон За Убавина

LYNX CLUB Business & Beauty

Спа, Салон За Убавина Комплексот се состои од три ката. Ентериер првиот и вториот кат во вселенски стил. Се состои од лоби и пет сали со базени и СПА зони. Просторот на секоја сала што е технички опремена повеќенаменска, лаконска наједноставна форма, безбедна и удобна. Секоја соба има шема на бои. Се нудат елементи на футуризам и надреализам кои го потенцираат идентитетот на ентериерот. На 3 кат беа поставени салата, ресторанот и авторскиот хотел СПА броеви

Име на проектот : LYNX CLUB Business & Beauty, Име на дизајнерите : Gurleva Marina, Име на клиентот : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Спа, Салон За Убавина

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.