Списание за дизајн
Списание за дизајн
Филтер За Цигари

X alarm

Филтер За Цигари Алармот X, е аларм за пушачите да ги натераат да сфатат што прават сами додека го прават тоа. Овој дизајн е нова генерација на филтри за цигари. Овој дизајн може да биде добра замена за скапите реклами против пушењето и има поголемо влијание врз умовите на пушачите од кое било друго негативно рекламирање.Има многу едноставна структура, филтрите се печат со невидливо мастило кое ја покрива негативната област на скицата и со секоја мафта, скицата ќе се појасни, така што со секоја мафта ќе видите дека срцето ви се затемнува и знаете што се случува со вас.

Име на проектот : X alarm, Име на дизајнерите : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Име на клиентот : Creator studio.

X alarm Филтер За Цигари

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.