Списание за дизајн
Списание за дизајн
Картонски Стап За Коњ

Polypony

Картонски Стап За Коњ Направете го тоа свој полипонија (од полигон и пони) картонски стап за коњ, фантастичен ресурс за да се поттикне играњето улоги и да се стимулира имагинацијата на детето. Тоа е инвентивна и игрива DIY играчка што можете да ја направите со децата. Се состои од картонски лист и хартиена цевка кои се еколошки и 100% можат да се рециклираат. Упатството е лесно да се следат, само преклопување, совпаѓање на броевите на образецот и залепете ги рабовите со соодветниот број. Може да го собере секој. Родителите и децата можат да се разубават да си направат свои играчки.

Име на проектот : Polypony, Име на дизајнерите : Sudaduang Nakhasuwan, Име на клиентот : Mela.

Polypony Картонски Стап За Коњ

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.