Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кампања За Свесност И Рекламирање

O3JECT

Кампања За Свесност И Рекламирање Бидејќи приватниот простор ќе стане вреден ресурс во иднина, зголемената потреба за дефинирање и дизајнирање на оваа просторија е прашање од важност во денешно време. O3JECT е посветена на производство и рекламирање на простор кој е докажан од славина како естетски привлечен потсетник за непозната иднина. Рачна изработена, затворена и спроводлива коцка, изградена според принципот на Фарадејскиот кафез, ја отелотворува иконичната материјализација на навидум утописка просторија, рекламирана преку сеопфатен дизајн на кампањата.

Име на проектот : O3JECT, Име на дизајнерите : Matthias Schneck, Име на клиентот : O3JECT.

O3JECT Кампања За Свесност И Рекламирање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.