Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кампања За Свесност И Рекламирање

O3JECT

Кампања За Свесност И Рекламирање Бидејќи приватниот простор ќе стане вреден ресурс во иднина, зголемената потреба за дефинирање и дизајнирање на оваа просторија е прашање од важност во денешно време. O3JECT е посветена на производство и рекламирање на простор кој е докажан од славина како естетски привлечен потсетник за непозната иднина. Рачна изработена, затворена и спроводлива коцка, изградена според принципот на Фарадејскиот кафез, ја отелотворува иконичната материјализација на навидум утописка просторија, рекламирана преку сеопфатен дизајн на кампањата.

Име на проектот : O3JECT, Име на дизајнерите : Matthias Schneck, Име на клиентот : O3JECT.

O3JECT Кампања За Свесност И Рекламирање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.