Списание за дизајн
Списание за дизајн
Јавниот Мебел За Звук

Sonoro

Јавниот Мебел За Звук „Соноро“ е проект заснован на промена на идејата за јавен мебел, преку дизајнирање и развој на јавен мебел за звук во Колумбија (инструмент за ударни). Ова се менува, стимулира и генерира рекреација и вклучување на културни практики развиени од заедницата со цел да се изрази заради нивната културна разновидност што овозможува да се зајакнат елементите на нивниот идентитет. Станува збор за мебел што создава простор за интеракција и социјализација помеѓу различните корисници (жители, туристи, посетители и студенти) околу интервенираната област.

Име на проектот : Sonoro, Име на дизајнерите : Kevin Fonseca Laverde, Име на клиентот : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Јавниот Мебел За Звук

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.