Списание за дизајн
Списание за дизајн
Зграда Со Мешана Употреба

GAIA

Зграда Со Мешана Употреба Гаја се наоѓа во близина на ново-предложената зграда на владата која вклучува метро станица, голем трговски центар и најважниот градски парк во градот. Зградата со мешана употреба со скулпторското движење делува како креативен привлечник за жителите на канцелариите, како и за станбените простори. За ова е потребна модифицирана синергија помеѓу градот и зградата. Различното програмирање активно ја ангажира локалната ткаенина во текот на денот, станувајќи катализатор за она што неизбежно наскоро ќе биде жариште.

Име на проектот : GAIA, Име на дизајнерите : Uribe Schwarzkopf and LA Arquitectos, Име на клиентот : Leppanen + Anker Arquitectos.

GAIA Зграда Со Мешана Употреба

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.