Списание за дизајн
Списание за дизајн
Декоративен Бетон

ConcreteCube

Декоративен Бетон Во рамките на овој проект, Емисе Орбан експериментираше со калапи изработени од разни материјали и покрај тоа, таа го мешаше бетонот со други материјали. Дизајнерот исто така сакаше да создаде неконвенционални површини, како и да го обои бетонот на различни начини. Таа се обиде да одговори на следниве прашања. Во која мерка може да се измени бетонот дека материјалот сè уште ќе ги задржи своите карактеристики? Дали бетонот е само сив, ладен и тврд материјал? Дизајнерот заклучи дека карактеристиките на бетонот можат да се променат и затоа се појавуваат нови материјални квалитети и впечатоци.

Име на проектот : ConcreteCube, Име на дизајнерите : Emese Orbán, Име на клиентот : Emese Orbán.

ConcreteCube Декоративен Бетон

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.