Списание за дизајн
Списание за дизајн
Анализатор На Вода

OFi

Анализатор На Вода Со Офи, за „Интелигентен пловечки предмет“, далечинското управување со базенот станува ветре! Овој комплетен систем овозможува постојано следење на параметрите за вода, како и автоматско предупредување веднаш штом ќе се открие аномалија и да има пристап до совети за акциите за одржување што треба да се спроведат. За максимална удобност, апликацијата за Смартфон ви овозможува да ги консултирате сите податоци во секој момент. Офи е опремен со сонди кои постојано мерат неколку параметри: pH вредност, сол ... И нејзините 3 бои ЛЕР му овозможуваат на сопственикот да ја знае состојбата на неговиот базен на прв поглед.

Име на проектот : OFi , Име на дизајнерите : Frédéric Clermont, Име на клиентот : Asamgo.

OFi  Анализатор На Вода

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.