Списание за дизајн
Списание за дизајн
Анализатор На Вода

OFi

Анализатор На Вода Со Офи, за „Интелигентен пловечки предмет“, далечинското управување со базенот станува ветре! Овој комплетен систем овозможува постојано следење на параметрите за вода, како и автоматско предупредување веднаш штом ќе се открие аномалија и да има пристап до совети за акциите за одржување што треба да се спроведат. За максимална удобност, апликацијата за Смартфон ви овозможува да ги консултирате сите податоци во секој момент. Офи е опремен со сонди кои постојано мерат неколку параметри: pH вредност, сол ... И нејзините 3 бои ЛЕР му овозможуваат на сопственикот да ја знае состојбата на неговиот базен на прв поглед.

Име на проектот : OFi , Име на дизајнерите : Frédéric Clermont, Име на клиентот : Asamgo.

OFi  Анализатор На Вода

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.