Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мултифункционална Количка

Km31

Мултифункционална Количка Патрик Саран го создаде Km31 за голем спектар на употреба на ресторани. Главниот ограничувач беше мултифункционалност. Оваа количка може да се користи поединечно за сервирање на една маса, или по ред со други за вклучена. Дизајнерот осмислил артикулиран врв на Крион, монтиран на истата подлога со тркала што тој ја дизајнирал за низа колички како што се KEZA, а подоцна Квин, Хербалната чајна градина и Кали, заедно ги именувале сериите К. Цврстината на Крион овозможи да се избере целосен лесен финиш, со тврдост потребна за луксузен естаблишмент.

Име на проектот : Km31, Име на дизајнерите : Patrick Sarran, Име на клиентот : QUISO SARL.

Km31 Мултифункционална Количка

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.