Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан

George

Ресторан Концептот на Georgeорџ е & nbsp; & nbsp; јадење дизајниран заедно со сеќавањата на клиентот. & Quot; Тоа е место каде што случајно може да уживаме во секојдневните настани, како забави за јадење и пиење, негувајќи ја американската култура и историја на модерната архитектура кога клиентот живеел во ујорк. Затоа, ресторан, како целина, е изграден по имиџ на ресторан за наследство во Newујорк, дополнителни згради направени малку по малку, покажувајќи чувство за историска позадина. Ова е да се вклучи концептот споменат погоре и успеавме да го максимизираме потенцијалот на оваа зграда.

Име на проектот : George, Име на дизајнерите : Aiji Inoue, Име на клиентот : Doyle Collection.

George Ресторан

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.