Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување

Stonage

Пакување Креативно комбинирани алкохолни пијалоци со концептот „пакувачки раствор“, Мелинг Стоун носи уникатна вредност за разлика од традиционалното пакување со алкохол. Наместо нормална процедура на пакување за отворање, Мелинг Стоун е дизајниран да се раствори кога е во контакт со висока температура. Кога пакетот со алкохол се истура со врела вода, амбалажата со „мермер“ ќе се раствори, додека клиентот е подготвен да ужива во пијалокот со свој нарачан производ. Тоа е нов начин да уживате во алкохолни пијалоци и да ја цениме традиционалната вредност.

Име на проектот : Stonage, Име на дизајнерите : Wong Soon Wey, Име на клиентот : National Taiwan University of Arts.

Stonage Пакување

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.