Списание за дизајн
Списание за дизајн
Корпоративниот Идентитет

Ptaha

Корпоративниот Идентитет Дизајнот беше фокусиран на скандинавската естетика на минимализмот и природните елементи како тврди метали, бронза, цврсто дрво, камен и беше обединета во оваа марка - нејзините бои, форма и други елементи за дизајн. Идентитетот на марката за Ptaha е создаден со разгледување на главниот елемент на логото - стилизирана птица (Ptaha, превод од украински) која го симболизира името на брендот и се комбинира со идејата и изгледа во ист стил како мебелот на компанијата.

Име на проектот : Ptaha, Име на дизајнерите : Roman Vynogradnyi, Име на клиентот : Ptaha Furniture.

Ptaha Корпоративниот Идентитет

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.