Списание за дизајн
Списание за дизајн
Рекламирањето

Insect Sculptures

Рекламирањето Секое парче беше направено со рака за да создаде скулптури од инсекти инспирирани од нивните околини и храната што ја јадат. Уметничкото дело се користеше како повик за акција преку веб-страницата Doom, исто така, идентификува специфични штетници за домаќинството. Елементите што се користеа за овие скулптури беа извори од ѓубре, ѓубре, ѓубре, речни корита и супер маркети. Откако ќе се соберат секој инсект, тие беа фотографирани и ретуирани во фотошоп.

Име на проектот : Insect Sculptures, Име на дизајнерите : Chris Slabber, Име на клиентот : Chris Slabber.

Insect Sculptures Рекламирањето

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.