Списание за дизајн
Списание за дизајн
Брендирање На Пијалоци И Пакување

Jus Cold Pressed Juicery

Брендирање На Пијалоци И Пакување Логото и пакувањето беа дизајнирани од локалната фирма М - Н Асошиејтес. Пакувањето прави правилен баланс помеѓу да се биде млад и колк, но исто така и некако убав. Логото на белата свила изгледа како спротивно на шарените содржини со белата капа што ја истакнува. Структурата на триаголникот на шишето убаво се создава за создавање три посебни панели, една за логото и две за информации, особено деталните информации за тркалезни агли.

Име на проектот : Jus Cold Pressed Juicery, Име на дизајнерите : M — N Associates, Име на клиентот : M — N Associates.

Jus Cold Pressed Juicery Брендирање На Пијалоци И Пакување

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.