Списание за дизајн
Списание за дизајн
Колекцијата На Накит

Merging Galaxies

Колекцијата На Накит Колекцијата на накит „Соединување на галаксиите“ од Олга Јатскаер се заснова на три главни елементи, од кои два се изработени во две различни големини, што претставуваат галаксии, системи на планети и планети. Парчињата постојат во златни / лаписки лазули, злато / жад, сребро / оникс и сребро / лапис лазули. Секој елемент има дизајн во форма на мрежа на задната страна, што претставува сили за гравитација. На овој начин, парчињата постојано се преобразуваат себеси додека се носат, како што се вртат елементите. Згора на тоа, оптички илузии се создаваат преку фини гравури, како да се поставени мали скапоцени камења.

Име на проектот : Merging Galaxies, Име на дизајнерите : Olga Yatskaer, Име на клиентот : Queensberg.

Merging Galaxies Колекцијата На Накит

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.