Списание за дизајн
Списание за дизајн
Станбен Дом

Abstract House

Станбен Дом Резиденцијата користи модерна естетска истовремено задржувајќи централен двор, што ја евоцира традиционалната Кувајтска практика во градењето куќи. Овде резиденцијата е дозволено да ги признае и минатото и сегашноста, без судири. Водечката одлика на скалите од главната врата се влева нанадвор, стаклото до таванот стакло помага да ги задржите просторите поотворени, дозволувајќи им на корисниците да одат меѓу и надвор, од внатре, од минатото и сегашноста, без напор.

Име на проектот : Abstract House, Име на дизајнерите : Ghiath Al Masri, Име на клиентот : Ghiath Al Masri.

Abstract House Станбен Дом

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.