Списание за дизајн
Списание за дизајн
Печат

Carimbo

Печат Печат за да се идентификуваат неговиот сопственик и неговата работа и да се одвиваат насекаде. На почетокот, намерата беше да се најде начин за приближување до офлајн свет. Нешто како визит-картичка, само класичен, поевтин и пријателски за околината. Значи, печат (каримбо) беше изборот. Потпис. Неговиот внатрешен дел претставува збунувачки и убав креативен процес на Игор, додека тркалезната рамка ја обвиткува во флуидност и му дава цел. Овие две комбинирани градат текстура што мастилото може да тече низ себе, обезбедувајќи совршена поддршка на неговиот личен бренд. На крај, Minion Pro благодатно ги пишува информациите за контакт.

Име на проектот : Carimbo, Име на дизајнерите : Igor Pinheiro, Име на клиентот : Igor Pinheiro.

Carimbo Печат

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.