Списание за дизајн
Списание за дизајн
Закачалка За Пеперутки

Butterfly

Закачалка За Пеперутки Закачалка за пеперутки го доби своето име за неговата сличност со обликот на летечка пеперутка. Тоа е минималистички мебел што може да се собере на удобен начин заради дизајнот на издвоените компоненти. Корисниците можат брзо да ја соберат закачалката со голи раце. Кога е неопходно да се премести, погодно е да се транспортира по расклопување. Инсталацијата трае само два чекори: 1. зацврстете ги двете рамки заедно за да формирате X; и направете ги рамките во облик на дијамант од секоја страна преклопени. 2. Повлечете го дрвениот дел низ преклопените рамки во облик на дијамант од двете страни за да ги држите рамките

Име на проектот : Butterfly, Име на дизајнерите : Lu Li, Име на клиентот : Li Feng.

Butterfly Закачалка За Пеперутки

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.