Списание за дизајн
Списание за дизајн
Италијанското Занаетчиско Пиво

East Side

Италијанското Занаетчиско Пиво Занаетчиско пиво во еден мал град во централна Италија, секое пиво има приказна, секоја приказна се раскажува на нејзината етикета. Како и да е елегантен и разноврсен, техниката на колаж овозможува вметнување на некои визуелни елементи кои го истакнуваат идентитетот на производот, како што се референци за значењето на името, на типологијата на пиво и на неговите состојки. Дизајнот на логото, кој претставува корпоративен идентитет, се заснова на едноставна форма. Овој облик беше репродуциран на сечењето на етикетите и на симболниот систем на секое пиво со прилагодување кое е и шарено и хералдичко.

Име на проектот : East Side, Име на дизајнерите : Roberto Terrinoni, Име на клиентот : Roberto Terrinoni.

East Side Италијанското Занаетчиско Пиво

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.