Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан

Blue Chip Indulgence

Ресторан Зачувувањето на сините чипови е проект што го прикажува хармоничниот брак помеѓу класичните и модерните дизајни донесени во живот преку елегантен, зрел и топол амбиент. Со оглед на структурата и архитектурата на колонијалниот двор во кој се наоѓа ресторанот Бланк, поголемиот дел од околината е направена за да се имитира староанглиското виба додека се вградени модерни фитинзи со употреба на нарачан мебел и тела со убави детали. Курираниот дизајн му овозможува на ресторанот да им служи на клиентите флексибилно, додека обезбедува приватност и уживање за сите типови клиенти.

Име на проектот : Blue Chip Indulgence, Име на дизајнерите : Chaos Design Studio, Име на клиентот : Chaos Design Studio.

Blue Chip Indulgence Ресторан

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.