Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мегаполис X Шенжен Супер Седиште

Megalopolis X

Мегаполис X Шенжен Супер Седиште Megalopolis X ќе биде новиот центар во срцето на поголемиот заливски простор, близу до границата помеѓу Хонг Конг и Шенжен. Мастер планот ја интегрира архитектурата со пешачки мрежи, паркови и јавни места. Планирани се мрежи над и под земјата, преку максимизирање на поврзаноста во градот. Поддржлива инфраструктурна мрежа под земја ќе обезбеди системи за централно ладење и автоматско третирање на отпадот на непречен начин. Целта е да се воспостави креативна мастер план за тоа како ќе се дизајнираат градовите во иднина.

Име на проектот : Megalopolis X, Име на дизајнерите : QUAD studio, Име на клиентот : QUAD studio.

Megalopolis X Мегаполис X Шенжен Супер Седиште

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.