Списание за дизајн
Списание за дизајн
Прстени

Mystery and Confession

Прстени Срцето се смета за симбол на убовта. Новоразвиена е сортата, за да се направи емоцијата скриена во рингот. Како резултат, уникатното чувство е огромно кога се носи, емоцијата е буквално опиплива и затоа станува потврда на лицето кое носи прстен, без разлика дали е отворено или во тајност. Прстените се средство за чувство и зачувување на овие lубовни чувства, емоционално во срцето, како и физички на прстот.

Име на проектот : Mystery and Confession, Име на дизајнерите : Britta Schwalm, Име на клиентот : BrittasSchmiede.

Mystery and Confession Прстени

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.