Списание за дизајн
Списание за дизајн
Реновирањето На Пристан

Dongmen Wharf

Реновирањето На Пристан Донгменското пристан е стара милениумска пристан на мајката река Ченгду. Поради последната рунда на „обнова на стариот град“, областа во основа е срушена и повторно изградена. Проектот е да се претстави славна историска слика преку интервенција на уметност и нова технологија на градско културно место што во суштина исчезна, и да се активира и повторно да се инвестира долгата заспана урбана инфраструктура во урбаниот јавен домен.

Име на проектот : Dongmen Wharf, Име на дизајнерите : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Име на клиентот : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf Реновирањето На Пристан

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.