Списание за дизајн
Списание за дизајн
Реновирањето На Пристан

Dongmen Wharf

Реновирањето На Пристан Донгменското пристан е стара милениумска пристан на мајката река Ченгду. Поради последната рунда на „обнова на стариот град“, областа во основа е срушена и повторно изградена. Проектот е да се претстави славна историска слика преку интервенција на уметност и нова технологија на градско културно место што во суштина исчезна, и да се активира и повторно да се инвестира долгата заспана урбана инфраструктура во урбаниот јавен домен.

Име на проектот : Dongmen Wharf, Име на дизајнерите : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Име на клиентот : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf Реновирањето На Пристан

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.