Списание за дизајн
Списание за дизајн
Парфимерија Супермаркет

Sense of Forest

Парфимерија Супермаркет Сликата на проucирна зимска шума стана инспирација на овој проект. Изобилството на текстури од природно дрво и гранит го потопува гледачот во прилив на пластични и визуелни впечатоци од знаците на природата. Индустрискиот вид опрема е омекнат со боите на црвениот и зелениот оксидиран бакар. Продавницата е место на привлечност и комуникација за повеќе од 2000 луѓе дневно.

Име на проектот : Sense of Forest, Име на дизајнерите : Dmitry Pozarenko, Име на клиентот : Gold Apple.

Sense of Forest Парфимерија Супермаркет

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.