Списание за дизајн
Списание за дизајн
Прилагодлива Столна Ламба

Poise

Прилагодлива Столна Ламба Акробатскиот изглед на Поиз, столна ламба дизајнирана од Роберт Даби од Унформ. Студиото се префрла помеѓу статичко и динамично и големо или мало држење на телото. Во зависност од пропорцијата помеѓу неговиот осветлен прстен и раката што ја држи, се јавува пресечна или тангента линија до кругот. Кога е поставен на повисока полица, прстенот може да ја преклопи полицата; или со навалување на прстенот, може да го допре околниот wallид. Намерата на оваа прилагодливост е сопственикот креативно да се вклучи и да си поигра со изворот на светлина во пропорција со другите објекти што го опкружуваат.

Име на проектот : Poise, Име на дизајнерите : Dabi Robert, Име на клиентот : unform.

Poise Прилагодлива Столна Ламба

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.