Списание за дизајн
Списание за дизајн
Лажица, Подарокот

Naming Spoon

Лажица, Подарокот 'Лажицата за именување' потекнува од потребата да се понуди модерна и популарна алтернатива на традиционалната крстилница, на лажица. Сакав да создадам лажица што може да се персонализира и да се именува како „Лажица за именување“. Именување церемонии, се зголеми популарноста во последно време. Сакав да создадам предмет, „Лажица за именување“, што ќе биде дадена на церемонијата за именување или крштевање Секоја „именка лажица“ е уникатна и може да се персонализира со примателите Роден камен и иницијализирана и може да се претстави како наследство за семејствата наследство.

Име на проектот : Naming Spoon, Име на дизајнерите : Katherine Alexandra Brunacci, Име на клиентот : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Лажица, Подарокот

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.