Списание за дизајн
Списание за дизајн
Телефон Без Раце Телефон Со Видео Врати

Tiara

Телефон Без Раце Телефон Со Видео Врати Тијара беше дизајнирана во согласност со хоризонталната и вертикалната употреба, во зависност од ширината на местото на употреба. Естетскиот квалитет на производот може да се одржи во хоризонтална и вертикална положба. Патентираниот апарат за вртење од 90 степени, наменет за монитори од 2,5 и 3,5 инчи, овозможува лесна ротација на мониторот. Капаците можат да се отворат без употреба на помошен апарат или сила, со помош на системот за патентирана брава. Заменливите рамки и решетките за звучниците овозможуваат изненадување на естетското влијание.

Име на проектот : Tiara, Име на дизајнерите : RAHSAN AKIN, Име на клиентот : NETELSAN.

Tiara Телефон Без Раце Телефон Со Видео Врати

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.