Списание за дизајн
Списание за дизајн
Медицински Центар

Neo Derm The Center

Медицински Центар Тој е дизајниран да ја резонира темата на линиите, а варите во боја на вар се само доволни за да се демонстрира машливиот и енергичен дизајн краток за овој посебен центар за нега на кожата. Греди од бели линии за движење се протегаат низ белиот таван и се протегаат до околниот простор со динамика. Зоната за релаксација во непосредна близина на приемот е поставена на вар со варовник тон во боја од мебел до тепих што ја потенцира младата и подмладена суштина на марката со преглед на пристаништето Викторија.

Име на проектот : Neo Derm The Center, Име на дизајнерите : Danny Chan, Име на клиентот : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Медицински Центар

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.