Списание за дизајн
Списание за дизајн
Накит

Melek Taus

Накит Во одредена идеологија, Бог го става светот под грижа на седум свети ангели. Мелек Таус или Паунот Ангел е најголем и првиот што излегол од Светлината Божја во форма на виножито. Колективно, овие седум ангели се седумте бои на виножитото, а Мелек Таус е сина. Кога Мелек Таус одби да му се поклони на Адам, тој беше фрлен од небото. Се покаја за гревот на гордоста и плачеше 7000 години, солзите ги гаснеа пожарите на пеколот. Мелек Таус беше помилуван и вратен како главен на ангелите. Мелек Таус е емисија на Бога кој го создал космосот од Космичката ЕГГ.

Име на проектот : Melek Taus, Име на дизајнерите : Samira Mazloom, Име на клиентот : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Накит

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.