Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дизајн На Електричен Штекер

Easy Socket

Дизајн На Електричен Штекер Основа на оваа работа е инвалидност, постари лица, привремени инвалиди и исто така здрави луѓе. Како и да е мојата целна публика беа оние кои немаа раце, раце, прсти или привремено инвалидни лица, имено оние кои не се во можност да користат нормални ( класичен) штекер и приклучок.Овој дизајн на штекер во уред кој може да се користи лесно од мојата целна публика со употреба на лактот, работ на рацете, прсти, пета, рака како овие од мојата целна публика. Се обидов да направам „Универзална“ Дизајн “.

Име на проектот : Easy Socket, Име на дизајнерите : Akin Kayiket, Име на клиентот : .

Easy Socket Дизајн На Електричен Штекер

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.