Списание за дизајн
Списание за дизајн
Чешми

Electra

Чешми Електра се смета за претставник на дигитална употреба во секторот за арматура, ја комбинира технологијата со дизајнот за да го потенцира дизајнот на дигиталното доба.На чешмите што нема посебна рачка ги привлекува сите заради својата елеганција и паметниот изглед е одлучувачки да биде единствен во влажната област. Копчињата на екранот на допир на Електра им нудат на корисниците повеќе ергономско решение. „Еко ум“ на чешмите му овозможуваат на корисникот максимална ефикасност во заштедата. Оваа карактеристика особено додава вредност на идните генерации

Име на проектот : Electra, Име на дизајнерите : E.C.A. Design Team, Име на клиентот : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Чешми

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.