Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дигиталната Уметност

Surface

Дигиталната Уметност Етеричната природа на парчето создава нешто опипливо. Идејата доаѓа од употребата на вода како елемент за да се пренесе концептот за површинско изложување и да се биде површина. Дизајнерот има фасцинација за да ги донесе нашите идентитети и улогата што ја имаат околу нас во тој процес. За него, „површинираме“ кога ќе покажеме нешто од себе.

Име на проектот : Surface, Име на дизајнерите : Grégoire A. Meyer, Име на клиентот : .

Surface Дигиталната Уметност

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.