Списание за дизајн
Списание за дизајн
Божиќна Картичка

Season´s Greetings

Божиќна Картичка Хартијата е изработена од 100% памук, кој по својата мекост има пријатен допир нагласувајќи ја врската со модата. Јасниот и стилски дизајн на картичката го потенцира идентитетот на ЦБР како водечка компанија во модерната облека за секојдневни жени. Рудолф, ирваси со црвена боја, комбинира бизнис и Божиќ: На прв поглед, неговите птици се непроменети, само во вториот поглед е прикажана малата промена од закачалката. Покрај овој детал, тоа е шал што го открива ликот на модната компанија.

Име на проектот : Season´s Greetings, Име на дизајнерите : Jens Lattke, Име на клиентот : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Божиќна Картичка

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.