Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакување

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Пакување Водата КРИСТАЛ ја олицетворува суштината на луксузот и здравјето во шише. Одликувајќи се со алкална pH вредност од 8 до 8,8 и уникатен минерален состав, КРИСТАЛ водата доаѓа во иконски квадратно транспарентно шише призма, кое наликува на пенлив кристал и не прави компромис за квалитетот и чистотата. Логото на марката КРИСТАЛ е суптилно прикажано на шишето, истакнувајќи дополнителен допир на луксузното искуство. Покрај визуелното влијание на шишето, квадратниот облик ПЕТ и стаклените шишиња се рециклираат, оптимизирајќи го просторот и материјалите за пакување, со што се спушта целокупниот отпад од јаглерод.

Име на проектот : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Име на дизајнерите : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Име на клиентот : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Пакување

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.